keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Yökkärituunausta ja legginssitehtailua

Joskus aiemmin mainitsin jo vaatekasasta jonka nappasin äitini vaatehuoneen siivouksen jäljiltä tuunattavaksi. Lupasin esitellä vaatteet sitä mukaa kun niitä tuunailen. Isompi tyttöni on piinannut minua jo monta päivää haluten itselleen "sen kuu -yöpuvun". Eli toisin sanoen yöpuku, jonka olen joskus Amerikasta tuonut äidille (siis joskus vuonna 1997...). Pikkuruinen toppi ja löysät housut. 
Tässä siis yökkäri ennen tuunausta. 

Ja tässä tuunauksen jälkeen. Toppia vain kavensin sivusaumoista, housut leikkasin vanhojen verkkareiden mukaan, käyttäen hyväkseni valmiit sivusaumat ja lahkeen käänteet. Äärimmäisen helppoa ja nopeaa, siis. 

Ja tässä onnellinen tyttö =) Tyttö inhoaa jos lahkeet tai haalarin jalkalenksut ovat jalan alla, ja näissä lahkeet nyt jäivät vähän pitkiksi. Lupasin laittaa kumpparit vielä lahkeisiin, niin ei sitten häiritse... 


Viidellä cashew -pähkinällä lahjottu tyttö legginssikuvauksissa. Surauttelin kuopuksen nukkuessa viidet legginssit, omille tytöille ja kavereitten neideille. 

Kaava on se sama, hyväksi todettu Suuri Käsityö 1/2009 -lehden trikookaava. Meidän neidille leikkaan koon 116cm ilman saumanvaroja ja vähän vielä pituutta puntteihin. Jäävät kivasti rypylle nilkkaan ja menevät sitten pidempään. =)

Ja vielä se viides kuva... 5 pähkinää, 5 kuvaa. Hyvä diili. 

Tässä koko setti. Pinkki velour on Kestovaippakaupasta ja vasemmassa reunassa olevien ribbiligginsien kangas on Triteksistä. Vasemmalla kahdet kokoa 122, sitten kahdet 110/116, 92cm ja 86cm.  

Tässä vielä ne pienimmät, meidän kuopukselle jäävät leggarit. 

Ja tehtailu jatkuu tänään illalla, mitäs menin lupaamaan kavereidenkin lapsille perushousuja. =)
No mutta hyvä että kelpaavat, kun kuitenkin tulee ommeltua eivätkä omat lapset ehdi pitää niin paljoa kuin ompelisin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti