maanantai 17. lokakuuta 2011

Vähän sitä sun tätä

Lapsille on haussa ns. paremmat talvitakit. Kyläilyyn ja kaupungilla käyntiin tarkoitetut siis. Olemme myös menossa hautajaisiin kahden viikon päästä, joten sinnekin olisi kiva laittaa jotain muuta kuin ne värikkäimmät toppatakit. Ihastuneena olen hypistellyt Benettonin ja Mayoralin ym. villakangastakkeja, mutta 75-100€ /takki tuntuu vähän turhan kovalta hinnalta. Varsinkin kun niitä tarvittaisiin siis kolme. Kuningasidea onkin nyt etsiä kirppiksiltä aikuisten takkeja, joista saisin kankaat lasten takkeihin. Vielä ei ole löytynyt sen väristä ja hintaista, että olisin raaskinut ostaa. Etsintä jatkuu tyttöjen osalta. Esikoiselle löysin viikonloppuna Halosen alennusrekistä viimeisen kappaleen Mayoralin poikien topattuja duffeleita. Ilmiömäinen tuuri, että tuo viimeinen kappale, 60% alennuksessa oli juuri oikean kokoinen! Tummansininen, tosin (olisin halunnut mustan tai harmaan), mutta menköön.


Kirppikseltä ei siis vielä löytynyt sopivaa takkia pienennettäväksi, mutta saapikkaat löysin isommalle neidille. Tosi siistissä kunnossa olivat. Tekonahkaa päältä, mutta oikeaa nahkaa sisältä. Eivät kovin lämpimät, mutta eipä näillä ole tarkoitus pitkiä pätkiä ulkona saapastellakaan. 

Meidän esikoinen on varsinainen kuumakalle, eikä suostu pitämään yöpukua vaan haluaa nukkua aina pelkissä kalsareissa. Laatikossa olisi monta ihanaa pitkälahkeista ja -hihaista yökkäriä, mutta ei vaan kelpaa. Eilen illalla sitten surauttelin tästä Triteksin trikoosta bokserit ja hihattoman paidan, josko näillä voisi sitten nukkua. Boksereitten kaava on Ottobre 6/2010 -lehdestä ja paita on muokattu Ottobren CW301 tyköistuvasta kaavasta. Tämä oli eka kerta kun ko. kaavaa käytin, joten tulipa samalla testattua koon 122cm leveys ja pituus käyttäjäänsä nähden. Hyvä kaava tuntuu olevan!

Tyytyväinen oli poikakin, kiva laittaa yöpuku päälle, edes tällainen. Äiti vaan tykkäisi näin syksyn tullen ja talvea odotellessa kääriä lapset pitkiin puntteihin ja hihoihin ja vaikka vielä lämpöisiin sukkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti