torstai 15. syyskuuta 2011

Makkarin päivitys... Shhhh...

Älkää kertoko nyt kenellekään, kun tämä EI ole sisustusblogi, mutta vielä nämä makkarin päivityskuvat laitan tänne yleisön pyynnöstä. Ja on tässä sitä paitsi ompeluakin, vaikka ei tosin lastenvaatteita... no mutta  nyt en sitten piiiitkään aikaan poikkea blogin virallisesta linjasta. Lupaan. =)

Tässä siis meidän makkari ovelta kuvattuna. Tuo takaseinän tapetti me laitettiin jo viime talvena. Sänky on palvellut jo 5,5 vuotta ja vaihtuu sitten joskus kun sisustusta muuten on saatu kuntoon. Siinä nyt kuitenkin on sänky, kun taas olohuoneessa ei vielä pari viikkoa sitten ollut sohvaa. No mutta asiaan. Eli tältä näytti makkari vielä pari päivää sitten. 


Tässä näkyy jo mun teippailuja kun muistin ottaa nämä "ennen" kuvat kun olin jo aloittanut maalausprojektin. Samoin olin heivannut pois jo yöpöydät tuosta oven molemmin puolin. Kaikki muut seinät siis ovat valkoisia, paitsi tuo sängyn takana olevan seinän tapetti. 


Tadaa!
Tässä makkari olohuoneen puolelta kuvattuna. Ei tää ihan valmis vielä ole, mutta lopullista asua saisitte odottaa sen verran kauan, että laitan nyt jo nämä kuvat. Ei mitään isoja muutoksia kuitenkaan ole enää tulossa. 

Uusi verho, kankaana Vallilan Kukkameri. Samasta kankaasta pötkylätyynyt sängyllä. Jotkut mustat isot tyynyt haluan vielä tuohon sängylle, kunhan ehdin. Pentikiltä tarttui mukaan nuo lampunjalat ja varjostimet. Päiväpeitto vaihtui enemmän pellavan väriseksi, mutta en tiedä jääkö tuollaiseksi. Päällystin siis 2 hengen peiton tuolla kankaalla ja kanttasin reunat mustalla kanttinauhalla. Saatan vielä tehdä jotain mustia koristetikkauksia tuohon jalkopäähän. Katsotaan... 

Tuohon hyllylle sängyn yläpuolelle haluan meidän lapsista canvastaulun. Ollaan menossa kuopuksen 1v kuvauksiin parin viikon päästä ja siellä otetaan myös yhteiskuvia lapsista. Josko niistä sitten saisi jonkun kivan taulun tuohon kehiteltyä. 

Oviseinän maalasin samalla Tikkurilan Ajopuu -sävyllä kuin eteisessäkin sen yhden seinän. Tuohon oven yläpuolelle haluaisin jonkun kivan tekstin, tyyliin "Always kiss me goodnight" tai jotain. Oven oikealle puolelle tulee jossain vaiheessa iso peili. Tällä hetkellä meidän talon ainoa peili on vessan peili... välillä kaipaisi vähän isompaa peiliä. =)Vielä on paljon sisustettavaa ja laitettavaa tässä talossa, mutta hiljaa hyvä tulee ja huone kerrallaan. Nyt kuitenkin palaan blogin juurille ja postaan seuraavaksi taas lasten vaatteista. =)

3 kommenttia:

 1. Näyttää tositosi hyvältä!!! Muuttu makkari kyllä tosi paljon lämpösemmäksi ja viihtysämmäksi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat verhot ja ajopuu-sävy sopii loistavasti. Ensimmäistä kertaa kurkkaamassa tänne blogiin :).

  -Katja-

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos =) Ihanaa on mennä illalla nukkumaan kun on viihtyisä makkari. =) Kiva kun Katja O löysit tänne mun blogiin, tervetuloa uudestaankin. =)

  VastaaPoista