torstai 8. syyskuuta 2011

Vähän aiheen vierestä

No siis tämähän ei ole eikä tästä tule mitään sisustusblogia, mutta eilisen ja tämän päivän "vapaahetket" ovat kuluneet eteistä uuteen kuosiin laittaessa. Onhan sekin tavallaan käsillä tekemistä kun kuitenkin vähän maalasin.... =)
Tässä muutama "ennen" ja "jälkeen" -kuva. Meillä on siis sellainen leveä lasikuisti, joka on (varsinkin ulkoa päin) ihan kivan näköinen, mutta ah niin epäkäytännöllinen kun joka seinällä on ikkuna... Korkeita kaappeja ei siis ole yhtään, nuo yhdet yläkaapit ja 4 laatikkoa (2 +2) joiden päällä taso joka toimii penkkinä. Laatikoissa on lasten tumput/pipot ym. joten kengille ei oikein ole ollut paikkaa...

Sisääntulo on keskeltä kuistia, mutta suurimmat muutokset tapahtuivat ovelta oikealle katsottaessa, joten kuvat on otettu siihen suuntaan. Tässä siis näkyy tuo toinen penkki laatikoineen (toinen siis oven vasemmalla puolella) ja nuo yläkaapit. Seinästä olin jo maalausta varten poistanut naulakot. Seinät siis olivat valkoiset, tosin jo tosi likaiset varsinkin tuosta naulakkojen kohdalta. 

Tästä näkyy nyt erittäin sotkuiset kenkätelineet ja tummanharmaa terassimatto joka oli jo tooooosi kulunut, entisten omistajien aikoinaan ostama. 

Tässä vielä kuva sekaisista kenkätelineistä... vähän pimeä kuva kun valoa tulvi joka ikkunasta niin ei oikein meikäläisen taidoilla (tai kameralla) parempaa saa...

Tässä sitten "jälkeen" kuva, tuo yksi seinä sai värikseen Tikkurilan "Ajopuu" -värin. Ja naulakotkin ruuvasin takaisin paikoilleen. Kivasti porot muistuttavat meitä pohjoisen ajoista. =)

Kodin 1:stä ostamani hyllykkö pääsi uudeksi kenkätelineeksi. 5 ihmistä, 5 hyllyä. Loput kengät sitten sisempänä kaapissa, mutta jokaiselle yksi hyllyllinen eteisessä. 

Tässä vielä kokonaiskuvaa. Tuo uusi kuramatto on oikeasti vielä vaaleampi kuin kuvassa näyttää, väri oli "beige". Nuo tikkaat mielestäni kivat kun eivät peitä ikkunaa, vaikka sen kohdalla ovatkin. Tykkään kovasti uudesta eteisestä!

6 kommenttia:

 1. Fiksua käyttää tuota hyllyä kenkätelineenä. Ainakin siihen mahtuu paljon kenkiä. En itse olisi keksinyt laittaa hyllyä ikkunaseinälle, mutta hyvin se siinäkin menee!!
  Kiva kun vierailit blogissani!

  VastaaPoista
 2. vau, tosi kiva eteinen! hyvä idis toi hylly ja kaunis sävy sienässä, onko se valkoinen? mistä nuo sarvipäät oot löytänyt? hauskat!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tykkäätte. =) Saa nähdä miten hylly toimii käytössä, mutta ainakin on kivan näköinen. Laitoin hyllyillekin palat kuramattoa, niin ei ole maalipinta heti pilalla. Tuo seinän sävy on Ajopuu, eli sellainen... ruskean ja harmaan sekoitus... ei kauhean tumma, mutta selvästi kyllä eroaa valkoisesta. Naapuri kysyi, että ollaanko laitettu nuo yläkaapit nyt. No ei olla. Mutta ei ollut kiinnittänyt niihin huomiota kun seinäkin oli valkoinen. Nyt nousee nuo valkoiset jutut eri lailla esille kun seinässä on väriä. Sarvipäät ovat edellisen asukkaan löytöjä, aluksi en tiennyt tykkäänkö vai en, mutta nyt oon joko tottunut tai tykästynyt. =) Kiva kun ootte löytäneet tänne mun blogiin, kommentteja on niin kiva saada. =)

  VastaaPoista
 4. joo päät on oiva naulakko, kiva rikkoa jollain pikkujutulla kuitenkin hillittyä ja tyylikästä eteistä!

  VastaaPoista
 5. näin muuten jossain tuollaisia peuranpäänaulakkoja, ihan samanlaisia ja hinta oli n 12ekpl!! arvokkaita :)

  VastaaPoista
 6. No mä aattelinkin kun niitä irroittelin, että voipi olla jotain vähän "parempia" naulakoita. Ne oli nimittäin tosi painavia ja sikäli "laadukkaan" oloisia.

  VastaaPoista