sunnuntai 7. elokuuta 2011

Puikkopussukka ja pipo

Viime postauksen jälkeiset päivät (tai ne hetket kun on aikaa tehdä "omia" juttuja) ovat kuluneet varastoa siivotessa ja tavaraa kirppikselle hinnoitellessa ja viedessä. Mutta kyllä se vaan maksaa vaivan, tosi hyvin on tavaraa mennyt kaupaksi. Varastoa (joka toimii myös ompeluhuoneenani) siivotessa siivosin siis myös ompelu- ja askartelulaatikkoni ja -kaappini. Lankojen seassa oli yksi viime talvena kesken jäänyt työ, jonka siinä siivouksen lomassa viimeistelin. Eli itselleni tällainen pipo. Lankana on Novitan Crystal.



Siinä siivotessani huomasin, että kaikki puikkoni ja koukkunikin ovat sikin sokin lankalaatikoissa. Päätin sitten laittaa nekin järjestykseen ja surautin kotelon kaikille puikoille. Ei mikään taidonnäyte, mutta ajaa asiansa. Nyt ovat pitkät puikot, sukkapuikot, virkkuukoukut ja pyöröpuikot sievästi rivissä ja helposti löydettävissä.




Niin ja se viime postauksen retrokangas...
Siitä tein kyllä jo meidän tytöille molemmille mekot, mutta niistä puuttuvat vielä napit. Jos vaikka huomenna pääsisin nappikauppaan, niin voisin sitten postailla mekoista kuvatkin. =)

1 kommentti:

  1. Hyvä idea tuollainen puikkopussukka, sellainen tarvittais ehdottomasti täälläkin.

    VastaaPoista