maanantai 22. elokuuta 2011

Laiskamato

Nyt on ollut blogin pitäminen vähän jäissä kun ompelumotivaatio on tiessään. Tuolla on aika monta työtä lähes valmiina, mutta jotenkin nyt tuntuu ylivoimaiselta istahtaa illalla koneen ääreen niitä viimeistelemään. Kaikki vastoinkäymiset ärsyttävät ja työt jäävät odottamaan... yksikin paita olisi jo helmakäännettä vaille valmis, mutta ärsytti kun kaava olikin pojalle turhan kapea. Kyllä sitä varmaan pidettyä tulee, mutta ei se niin kiva ole kuin ajattelin.

Puikot olen nyt sitten mieluummin napannut iltaisin käteen ja niitä tuotoksia pääsen kohta teille esittelemäänkin, kunhan saan nekin viimeisteltyä. Mikähän ihme viimeistelyantipatia mulla nyt on...

Postaan tähän nyt kuitenkin edes jotain. Kirpparilöytöjä meidän tytöille ja lahjaksi lähtenyt paita, johon tein silitysfolioilla kuviot.

Ensin meidän pienimmälle löytyi Maxomorran plyysitunika oikein siistissä kunnossa.
Hintaa oli kyllä 6€, mikä on enemmän kuin yleensä maksan käytetystä vaatteesta, 
mutta oli tosi siisti ja uutena kuitenkin ollut aika kallis... seliseli...

Olen lopettanut bodien käytön kuopuksella, vaikka onkin vasta täyttänyt vuoden. Neiti inhoaa
pukemista ja niinpä bodien neppareiden kiinnitys nostattaa melkoisen tuskanhien pintaan. Siis minulla.
Joten nyt on sitten ollut pula pitkähihaisista trikoopaidoista. Benettonin ja Espritin paidat löytyivät 2€/kpl ja KappAhlin plyysileggarit myös parilla eurolla. 

Nämä vaatteet nappasin isommalle tytölleni. Benettonin hyväkuntoinen college ja H&M sammarit, yhteensä maksoin muistaakseni vitosen. 

Tässä tämä lahjaksi lähtenyt paita. Saaja tykkäsi kovasti paidastaan. =)


Äh, nyt varmaan täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja viimeistellä kaikki keskeneräiset ennen kuin aloittaa uusia projekteja. Toivottavasti saisin nyt tämän viikon aikana tehtyä niin laitan sitten tänne teillekin esille.

2 kommenttia:

  1. Hei mie oon sun blogin uus lukija! :P Vaikken ite neulokaan/ompele tai mitään sen suuntasta mut silti kiva kuulla mitä siellä huushollissa tapahtuu :) Terkkuja, olis kiva nähdäkin tässä..

    -Mari M. (jos sulla on monta maria:)

    VastaaPoista
  2. Heips!!! Tervetuloa vaan lukemaan. Jos nyt vaikka sais taas vähän useammin päiviteltyä tänne jotain. =) Olis tosi kiva nähdä, ootteko tänne päin tulossa nyt syksyllä?

    VastaaPoista