tiistai 2. elokuuta 2011

Lomalta paluu ja Finlaysonin retrokankaita

Hui kun viimeisestä postauksesta on kulunut aikaa! Kesäloma on ollut todellista lomaa, ollaan lähinnä mökkeilty ja vietetty ihania, lämpimiä kesäpäiviä. Tässä hiukan fiilistelyjä kuluneilta viikoilta:

 Meidän esikoinen on ihan hurahtanut kalastamiseen. Hän ei olisi muuta tehnytkään kuin istunut veneessä ongella isän kanssa. Melko monta tuntia siellä vierähtikin, mutta tuli saalistakin. Tässä paistuu kesän ensimmäiset saaliit, kaksi ahventa. 

 Kuopus voisi antaa maa-ainesanalyysin koko mökkitontilta. 
Sen verran paljon hiekkaa ja kiviä on tullut maisteltua kesän aikana... 

 Tietysti kerran kesässä kuuluu käydä särkänniemessä. =)

 Tässä erittäin huonolaatuinen kuva, mutta neidin ilme on niin mainio! Kävimme paikallisissa urheilukisoissa (ihan perinne, minä, veljeni ja serkkuni olemme jo aikoinaan kisanneet samoissa kisoissa) ja meidän neiti juoksi 60m hame päällä ja leveä hymy kasvoilla. 

 Isoveljen lajit olivat 60m ja pallonheitto. Hyvin lensi. =)

 Ykkössija tuli!

 Ja isoveikalle myös! 

 Liikennepuistossa harjoiteltiin jo vähän oikeitakin liikennesääntöjä. 

 Neidillä ne olivat vähän hakusissa... Välillä kuitenkin oikeallakin kaistalla. 

 Kaikenlaiset leikit ja puuhat täyttivät lasten päivät. Tässä keinutaan taivaaseen asti.

 Ylivoimaisesti eniten aikaa kului kuitenkin vedessä. Ihme, ettei lapsille kasvanut räpylät ja evät, valehtelematta viettivät enemmän aikaa järvessä kuin maalla. 

 Erilaiset uimahypyt olivat kivoja harjoitella.Mutta ettei koko postaus ihan blogin perimmäisen aiheen ohi menisi, niin tässä pari retrokangasta näytille. Sain nämä mummiltani, joka oli saanut ne ystävältään, jonka äiti on ollut aikoinaan Finlaysonilla töissä. Eli tästä vetäisin johtopäätöksen, että ovat aika vanhoja ja siis "aitoja" retrokankaita. Varsinkin tuo kukkakangas on ihana, meidän neiti siitä jo tilasi mekon itselleen. Nyt täytyy kaivaa ompeluvehkeet esiin ja jatkaa keväällä hyvin vauhtiin päässyttä harrastusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti