maanantai 24. lokakuuta 2011

Herkkuja JNYltä ja kaavakokeilua

JNY:ltä saapui paketti loppuviikolla. Sain kimppatilaukseen kolme muutakin, joten postikulut olivat ihan siedettävät. Tässä ensin velourit, joita tilasin. Pinkkiä ja mustaa tähteä otin vain puoli metriä, punaista on sitten koko metri. Olisihan sieltä halunnut vaikka mitä, mutta ei vaan raskinut. =)

Tässä trikoot. Itse olin ajatellut vain ottaa ruskeaa tähteä ja raitaa, mutta esikoinen kurkki olan takana kun tilausta tein ja rakastui tuohon värikkääseen aaltoon. Itse en ehkä olisi sitä valinnut ostoskoriin, mutta poika niin sitkeästi sitä vaati itselleen, että otin sitten 70cm sitäkin. Ja kun kangas saapui, isompi tyttökin ilmoitti haluavansa siitä jotain. Saa nähdä nyt sitten, mihin kangas riittää. 

Illalla piti vielä kokeilla taas housuja esikoiselle. Hänellä on huutava housupula ja tuossa kangaspinossa on monta kangasta joista olen aatellut tehdä hänelle housut. Hyvä kaava vaan on ollut hakusissa. Edellisen postauksen ruskeat velourhousut olivat ihan floppi. Taidan leikellä ne palasiksi ja tehdä pienemmät pöksyt jollekin. Tässä nyt Myllymuksujen joustofroteesta tehdyt housut. Kaava on itse piirretty Maxomorran velourhousuja mukaillen. 

Aamulla puin housut vasta puoliksi heränneen pojan päälle. Nyt alkaisi olla suht hyvä, pientä muokkausta vielä housujen yläosassa niin uskallan ruveta leikkelemään noita housukankaita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti