sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Ai mihin ne mun rahat menee

No kankaisiinhan ne menee. Mies pyöritteli päätään ja kohotteli kulmakarvojaan kun näki nämä kangasläjät... mutta nyt ei sitten hetkeen tarvi ostaa mitään kankaita. Paitsi jos jossain on jotain tooosi ihanaa myynnissä. Ja niitä paria tilausta jotka ovat vielä matkalla ei lasketa... ne on jo maksettu. =)

Tämä kasa on Kestovaippakaupasta. Raidallinen on joustofroteeta, muut velouria. Joustofrotee on ostettu kun esikoinen näki oranssin velourin josta olin ajatellut hänelle housut. Hän halusi siis tiikeripuvun, joten raidallisesta sitten paita ja ehkä häntä leikkejä varten. =)

Nämä joustofroteet ovat Myllymuksuilta. Punainen ja raidallinen ihan tavallisia, pinkki on bambujoustofroteeta. Tosi pehmeää!

Tampereella lopetti toimintansa yksi lastenvaate- ja kangasliike. Sieltä loppuunmyynnistä ystäväni osti puolestani nämä kankaat hintaan 3€/m.  Vasemmalla kaksi collegea, oikealla kolme trikoota. 

Tästä lähtee sitten Triteksistä hamstratut kankaat... Neljä collegea, tuo ruskea näkyy vähän huonosti kuvassa, mutta neljää väriä tässä siis on. 

Nanson printtitrikoita ja pari yksiväristäkin. 

Nämä ovat sellaista jämäkämpää trikoota, ihanan tuntuista!

Ribbineulosta paitoihin ja legginseihin.

Nämä resorit ovat vielä Triteksistä. 

Ja nämä resorit puolestaan Kestovaippakaupasta. 

Hanhelista tilasin vähän tukikankaita ja nauhoja. 

Kangashamstereista Rukan ulkoilukankaita, kuminauhaa ja vetoketjuja.

Tässä vielä koko läjä.

Vanhasta tehdään myös uutta, tässä läjä vaatteita jotka nappasin äidiltäni kirppislaatikosta. Esittelen nämä sitten tarkemmin sitä mukaa kun niitä tulee tuunattua. 


P.S. ... siis Ikasyriltä, JNYdesignilta ja Michas Stoffeckelta vielä tulossa muutamia ihanuuksia =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti