keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Pyörivä hamonen ja pari lahjapipoa

Meillä käytettäisiin kaikista mieluiten koko ajan hameita ja mekkoja. Ei housuja. Ja Hyvän Hameen tunnistaa siitä, että se pyörii. Muunkinlaisia pidetään, mutta pyörivät hameet ovat niitä parhaita. Eilen illalla ompelin neidille sitten uuden pyörivän hameen, ja aika onnellinen prinsessa meillä nyt pyörähtelee tuolla ympäri taloa.


Hameen kangas on aikoinaan metsolasta tilattua babycord -samettia. Olin tilaavinani mustaa, jossa noita samoja perhosia, mutta ilmeisesti olin klikannut vahingossa valkoista... siitä piti tulla vajaamittaiset housut tytölle, mutta jäivät sitten valkoisesta tekemättä. Ehkä hametta tulee pidettyä vähän siistimmin niin valkoienenkin pysyisi siistinä. Resori on Triteksiltä. Kaava on Ottobre 4/2010 -lehdestä Montmartre hame. Tuo resori taitetaan siis kaksinkerroin kun hame puetaan päälle. Sen verran vähän oli kangasta, että kun sekä eteen, että taakse piti tulla kolme tuollaista laskosjuttua, niin taakse tuli vain kaksi. Hyvin hame silti pyörii ja näyttää päällä kivalta. 

Tässä taas pari pipoa, tällä kertaa saajiensa nimillä koristeltuna. Vihreässä pipossa ruskea teksti sellaista samettimaista mattapintaa ja vaaleanpunaisen pipon pinkki teksti glitterpintainen. Molemmat trikoot Triteksiltä. Pipon malli sellainen ryttypipo, ompeluohjeet joskus kurkittu mikunlokista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti