torstai 1. syyskuuta 2011

Pipoja


Piti illalla ommella legginssejä, mutta kankaat halusivatkin päätyä syyspipoiksi. Vähän reiluja näistä vielä tuli, olisi sittenkin pitänyt käydä kaivamassa laatikosta sopivat pipot esiin ja tehdä niiden mukaan... mittasin kyllä, että leveys oli suunnilleen päänympärys, mutta olisi silti vähän kapeammat saanut tehdä. No, eivätpä nuo silmille tipu ja mahtuvat sitten ensi keväänäkin.

Tässä ensin esikoiselle vihreä trikoopipo, jossa keltainen tähti. Kaikki nämä eilen tehdyt pipot ovat kaksinkertaista trikoota. Kankaat ovat pinkkiä pallotrikoota lukuunottamatta Triteksistä. Pallotrikoo on jo muutama vuosi sitten tullut tilattua muistaakseni myllymuksuilta.
Sitten meidän rinsessalle rusettipipo, näitä tuli kaksin kappalein, sopii parhaiten varmaan 54cm päähän. Meidän tytöllä 52cm olisi parempi koko, tuli vähän reilu.


Näitä sydänpipoja tuli myös kaksi, mallina vaihteeksi neliöpipo. Samoin paras istuvuus 54cm päässä, mutta pystyy tuo meidänkin neiti niitä varmaan jo käyttämään. =)


Tässä vielä kuvat pipoista "ilman päätä" =)
1 kommentti:

  1. Kivoja pipoja. Itsekin huomasin tossa taannoin pipoja ommellessa että aina sai tehdä suosiolla kokoa pienemmän jos halusi sopivan.:)

    VastaaPoista