tiistai 30. elokuuta 2011

Retrot päällä ja tunikasetti

No niin, tässä nyt sitten ne retromekot omien neitien päällä. Nyt pitäisi sitten metsästää keltaista ja oranssia paitaa ja sukkista hameen kanssa pidettäväksi talvellakin. 
Isommalle neidille ompelin vielä velourlegginsit, samaa velouria mistä muutama postaus sitten oli isoveljelle tehty housut ja norsupaidan hiha. Tuo legginsien kaava on Suuri Käsityö -lehdestä 1/2009 ja tykkään siitä kovasti. Ihanan helppo, sivusaumoja ei tule ollenkaan eli ei tarvita kuin yksi kaavanosa. Supernopeat tehdä ja ainakin meidän neidille istuvat kivasti. Piirsin jo koon 116 jonka leikkasin ilman saumanvaroja. Pituutta tuli housuihin ihan mukavasti, joten vaikka tein leveän, Me&I -tyylisen käänteen puntteihin, legginsint jäävät silti mukavasti rypylle nilkkaan.

Tässä sitten tunika legginsien pariksi. Pinkki college on Triteksistä. Kaava on Ottobre 4/2011 -lehdestä. Lehden kuvaa katsoessani mietin jo tuota pääntietä, että onko liian avonainen. Ja aika iso se kyllä on... alle kun laittaa paidan, se näkyy aika paljon. Ommeljälki tässä tunikassa ei ole mitään ensiluokkaista, tehty liian väsyneenä ja kuitenkin halusin sen valmiiksi, kun on ollut työn alla jo viikkotolkulla. 

Tyttö kuitenkin tykkäsi,  vaikka ilme ei siltä näytäkään... otin kuulemma kuvan liian aikaisin, hänellä ei ollut kädet taskuissa valmiina. Mutta sitten livahti muihin touhuihin eikä lisäkuvia kuulemma saanut ottaa. No, eiköhän tätäkin settiä kerhossa tule käytettyä. 

2 kommenttia: