perjantai 2. syyskuuta 2011

Aleostoksia

Bongasin eilen lehdestä, että VauVauvalla on putiikissaan viime sesongin poistot tänään ja huomenna. Sattui vielä niin sopivasti, että meidän kaksi isompaa ovat perjantai aamupäivät kerhossa, joten pääsin kaupoille pelkästään kuopuksen kanssa. Minähän olin sitten oven takana heti kymmeneltä ja onneksi olin. Sen 20min aikana jonka kaupassa vietin asiakkaita virtasi sisään ihan kiitettävää tahtia. Tällaisia löytöjä tein meidän muksuille:

Esikoiselle Geggamojan trikoopaita/huppari, no siis vetoketjulla mutta ilman huppua. Nää on talvella niin parhaita kun ei tarvi tunkea huppua takin alle.

Esikoiselle Maxomorran ruskeat velourhousut ja isommalle tytölle pinkit. 

Kuopukselle Nova Starin farkut resoreilla, nää on ihanat!

Ja vielä isommalle tytölle Liandlon retrkomekko. Elokuun alkupuolella tilasin Metsolan keltaiset sukkikset tytölle sen itsetekemäni retromekon kaveriksi, joten ne käyvät kivasti tämänkin mekon kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Noi huputtomat hupparit on kyllä käteviä talvella :)

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih. Mulle olis kans kelvannut nuo Nova Starit :-) En raaski niitä täydellä hinnalla ostaa. Muista kaupitella mulle kun jää teillä pieneksi..mitä kokoa ne muuten on?

  VastaaPoista
 3. Nova Stareja oli vain muutamat jäljellä, hyökkäsin aika tiikerinä niiden kimppuun. Nuo meille tulleet olivat kokoa 80cm ja veljenpojalle otin 92cm. Niiden lisäksi oli vain parit tosi pienet ja parit tosi isot. Myyjän mukaan vähän reilumpaa kokoa, eli menevät meillä varmaan vielä jonkun aikaa kun ollaan vasta siirtymässä 80senttisiin. Mutta pidetään mielessä, laitetaan teille kiertoon kun jäävät täällä pieniksi. =) (en mitenkään kierrä veistä haavassa, mutta maksoin niistä 10...) =)=)=)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt puukotat selkään...AARRGGHH!! :-):-)

  VastaaPoista