keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Elossa!

Tervehdys piiiitkästä aikaa! Nyt on ollut kuulkaa niin hektinen puolitoista kuukautta, että blogin päivittäminen on ollut vain kaunis ajatus iltamyöhällä ennen nukkumaan menoa... Joulupukin konttiin tuli tehtyä paljon ompeluksia, mutta kuinkas ollakaan, kamera reistaili enkä saanut niistä kuvia. Jonkun verran kuvasin puhelimella, mutta kuinkas ollakaan, en saanut niitä siirrettyä koneelle kun puhelinkin on risa. Nyt on sitten uusi puhelin ja vanha kamera toimii taas jotenkuten. Aloitin myös jonkun verran työjuttujen tekoa, ja kaikki vapaa-aika... korjaan... se aika kun lapset ovat iltaisin nukkumassa on mennyt niissä merkeissä. Joulun jälkeen olen siis tehnyt tasan yhden käsityön. Yhden. Säälittävää.
Esikoiselleni kudoin pikapikaa kaulurin, kun herraa kutittaa villa, eikä meillä ollut kuin villakaulureita. Onneksi lankavarastosta löytyi merinovillaa, niin saatiin käyttökelpoinen kauluri herralle. Kuvakin napattu äkkiä ruoan jälkeen kun lapsilla oli taas kiire ulos. Suupielissä vielä jauhelihakastikkeen jämät...

No, kun ei ole vielä käsitöitä postattavaksi (ideoita kyllä on pää pullollaan), niin postataan pari kangasta.
Serkkuni pelasti minulle miehensä suvun kätköistä aarteita, jotka olivat menossa jo kaatopaikalle.
Tässä Marimekon raitakankaita puuvillaisena. Näistä ajattelin ainakin yhden kauluspaidan pojalle tehdä, muita ideoita ei vielä ole päässä varmistunut. Katsotaan mitä kankaat sanovat. =)

Tässä lisää Marimekkoa, mansikoita ja tuollaista suurempaa kuviota. Noita vihreitä oli kaksi, ovat olleet verhokappoina käytössä. Muuten kaikki kankaat olivat ihan kankaita. 

Tässä vielä  muitakin puuvillakankaita, eivät Marimekkoa. 

No nyt lähden tästä hommiin, tänään ja huomenna aion käyttää illat käsitöihin, 
katsotaan tuleeko valmista/esittelykelpoista tulosta =)

P.S. Kaksi uutta lukijaakin oli löytänyt tiensä tänne pitkän tauon aikana. Tervetuloa!!!

2 kommenttia:

  1. Tee tytöille kevättakit puuvillasta :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea! Tosi vähän tulee puuvillasta ommeltua kun olen vielä maailman laiskin silittäjäkin. Trikoo on niin ihanan helppoa... Takit voisivatkin olla hyvä idea, ei tarvisi olla silittämässäkään koko aikaa. =)

    VastaaPoista