tiistai 8. marraskuuta 2011

3x onepiece

Vihdoin sain tehtyä ajatuksissa jo kauan pyörineet collegehaalarit lapsille. Leikattunakin nämä ovat olleet jo pari viikkoa, mutta ei vaan ole ehtinyt tehdä. Ja sitten puuttui oikeanväriset vetoketjut jajajaja...

Tässä nyt kuitenkin valmiit tuotokset! Jeeee! Ollaan lähdössä reissuun lasten kanssa, ja ajattelin että näissä olisi mukava matkustaa lentokoneessakin. Tässä kuvat haalareista, laitan sovituskuvat kunhan pääsen kuvaamaan kun nuorin herää päiväunilta ja isommat tulevat pihalta sisälle. =)Triteksillä käydessämme esikoinen valitsi haalarinsa väriksi vihreän. Tehosteet tulivat sitten ruskealla. Hupun vuori on facebookin kangashamstereista ostettua tähtivelouria, applikaatiot Kestovaippakaupan velouria ja resorit myöskin kestovaippakaupan valikoimista. Kaavaa tähän ei oikeastaan ollut. Halusin tehdä haalarit ilman sivusaumaa ja kikkailin oman velourhousujen kaavan ja Ottobren CW 301 paidan kaavan kanssa. Vähän lopputulos jännitti, mutta hyvä tuli!Isompi tyttöni valitsi itselleen (yllättäen) pinkin haalarin. Tehosteet tein Kestovaippakaupan oranssilla velourilla. Rintapielessä sydän, ja pepussa myös. Ajattelin, että kolmivuotiaalle voi vielä laittaa yhden ison sydämen peppuun. Esikoiselle tuli kaksi tähteä, kun markkeeraavat vähän niin kuin takataskuja. Tähän haalariin muokkasin kaavan tästä haalarista. Levensin ja pidensin ja laitoin hupun. Kuopus ei vielä itse päässyt haalarinsa väriin vaikuttamaan. Äiti sai siis valita suloisen vaaleanpunaisen, johon sitten pinkit tehosteet. Rintapielen ja pepun kukka on kopioitu kaapissa odottavasta Ticketin toppahaalarista. Tähän haalariin on myös käytetty pohjana samaa kaavaa kuin isomman tytön haalarissa. Tässä vielä legginsit lähdössä kaverin tytölle. Hänellä kova housupula, joten tästä vähän helpotusta siihen. Pinkki ja vihreä velour ovat Kestovaippakaupasta, violetti ja pinkki ribbi Triteksiltä. Kaava on se sama tuttu, Suuri Käsityö 1/2009. 

Edit: sovituskuvia =)

5 kommenttia:

 1. No ovat kyllä ihanat kaikki!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania haalareita! Tarvittaisiinkohan meilläkin tuollaisia...

  VastaaPoista
 3. Minun tekisi mieli tehdä itsellenikin, koti-iltojen vaatteeksi. Villasukat jalkaan ja haalari päälle ja sitten voisi käpertyä sohvan nurkkaan kutomaan. =) Lapset aattelin lykätä kerhoonkin noiden kanssa, kuvittelisin että tuollaisessa on mukava touhuta kun ei kiristä eikä purista mistään.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat haalarit! Ovat varmasti hauska näky yhdessä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania haalareita kaikki. Mä olen kanssa himoinnut tuollaisia lapsille, mutta jotenkin tuntuu, ettei meidän Prinsessa hyväksyisi tuollaista kun ei ole hame. Surku.

  VastaaPoista