tiistai 14. kesäkuuta 2011

Hopeiset tähdet ja muffinsit

Eilinen ilta meni kaavoja piirrellessä, mutta mieli teki myös ommella jotain. Niinpä surauttelin valmiiksi tämän jo aiemmin esikoiselle valmiiksi leikkaamani lyhythihaisen hupparin. Välillä pojalle jotain lempiväristäänkin. =) Ohut college muistaakseni myllymuksuilta ja hupun ohut vihreä trikoo eurokankaasta. Tähdet ovat Ki-Sign silitysfolioita, väri metalsilver ja niitit saman firman silitysjuttuja, vihreitä väriltään. Paidan kaava on Ottobresta 1/2011.  Tässä paita ilman salamavaloa, näkyy nuo värit ehkä vähän oikeammanlaisina. Voi vitsi, täytyisi joskus varmaan yrittää vähän opetella tuota valokuvaamista... tietty parempi kamerakaan ei olisi haitaksi siinä hommassa. Aika peruslaatikolla kun näitä kuvia nappailen.

 Tässä vielä lähikuvaa tähdistä ja strasseista.

 Ja paita pääsi tietysti heti aamulla päälle kun reipas viisivuotias lähti uimakouluun. Laatikosta löytyi vielä suunnilleen samanvihreä pitkähihainen hupparin alle. =)

 Meidän keskimmäiselle olin jo aiemmin ommellut hupparin samalla kaavalla. Tuo pinkki college on omasta vanhasta imetyshupparistani saksittu ja muffinssikangas on Eurokankaan palalaarista. 

 Samasta muffinssikankaasta kuin vuoritin hupparin hupun ja hihat, tein myös pitkähihaisen trikoopaidan johon kaavan nappasin jostain Ottobren lehdestä... nyt ei vaan pysty muistamaan mikä se niistä oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti