maanantai 30. toukokuuta 2011

Silitysfolioiden testausta

Ostin käsityömessuilta erivärisiä silitysfolioita ja -strasseja, tarkoituksenani vähän tuunailla lasten vaatteita. Sokoksen alerekistä nappasin lapsille mustat T-paidat hintaan 3,95€, joihin ajattelin testailla silitysfolioita. Omiin ompeluksiin kun en raaskinut testailla - jos eivät vaikka toimisikaan. =)

Neiti halusi omaan paitaansa eteen vaalenpuinaisen kimaltavan 
kruunun ja taakse oman nimen.

Esikoinen taas halusi pääkallon ja myöskin taakse oman nimen.

Hirrrrmuinen merirosvoirvistys!!!Kivasti toimivat foliot ja hurjan helppoa oli tehdä. Näitä tullaan jatkossa varmasti näkemään omissakin ompeluksissa! Kuusi erilaista arkkia ostin ja useammanlaisia strasseja/niittejäkin, joten monta vaatetta saadaan näillä koristeltua. Pää kuhisee ideoita, nyt vaan pitäisi ehtiä toteuttamaan. =)

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköisiä! Mikäs putiikki tämmösiä myy?

  VastaaPoista
 2. Enhän minä siellä messuilla tajunnut katsoa minkä niminen koju se oli, mistä nämä ostin. Netistä kun olen etsinyt, en ole suomesta löytänyt putiikkia, joka näitä myisi. Tuossa pakkauksessa on tällainen osoite: www.ki-sign.com. Ranskankielinen on, mutta mahdollisesti lähettävät suomeenkin, ainakin suomi löytyi listalta. Hinnat näyttivät olevan suunnilleen sitä mitä messuilla näistä maksoin, toimituskulut sitten tietty päälle. Harmittaa kun en tosiaan muista sen kojun nimeä, voisin itsekin hankkia näitä lisää. Kimppatilaus? =)

  VastaaPoista
 3. Vois vaikka harkitakin, kimppatilausta siis :-) Mut tuosta nettiosoitteesta ei mitään löydy?

  VastaaPoista
 4. On siellä, huomasithan tuon väliviivan tuossa osoitteessa? Kyllä sieltä löytyy. Etusivulta valitset "customisation" ja sitten selaat alaspäin ja ne foliot on nimellä tissu thermocollanta ja tissu thermo paillette. Ne strassit sun muut taas on nimellä strass thermocollant ja metall thermocollant.
  Mietitääs tosiaan kimppatilausta! Nuo foliot on siis sellaisia A5-kokoisia ja maksaa 3,90 kpl tuolla nettikaupassa. Strassit on myös 3,90 paketti ja niitä on koosta riippuen 150-400/paketti.

  VastaaPoista
 5. Onko sama kuin tämä http://www.slojd-detaljer.com/product.aspx?productid=8162&deptid=304 ?

  VastaaPoista
 6. Joo, varmaan nuo on ihan vastaavia. Tuolla ki-sign.com osoitteessa vaan on älyttömästi enemmän valinnanvaraa väreissä ja sit on myös noita mattapintaisia niin kuin nuo viltsun paidan kuvat. Mutta siis joo, näyttäis olevan samantapainen tekniikka millä kiinnitetään. Mä vaan en poistanut sitä suojakalvoa ja laittanut sit päälle foliota tai leivinpaperia (tai mitä siinä käskettiinkään), vaan silitin suoraan sen suojakalvon päältä ja otin sen sit pois kun kuva oli jäähtynyt. Hyvin kyllä kaivoit esiin, sen mitä ite ehdin vähän googletella, en kyllä löytänyt. =)

  VastaaPoista
 7. Onhan ne tuolla ki-signissa paljon halvempia. Mietitääns sitä tilausta jossain kohtaa =) just nyt ei akuuttia tarvetta ole, mutta ainahan sen voi kehitellä :-)

  VastaaPoista