maanantai 5. syyskuuta 2011

Surrurrur...

Nyt on taas jonkulainen ompeluvimma päällä, kun joka päivä tulee istuttua koneen äärellä. Viikonloppuna surautin itselleni jumppahousut ja tytöille joustofroteesta tunikat/paidat. Tänään tein taas 3 pipoa lahjaksi huomiseen kyläpaikkaan.


Tässä nämä neitien joustispaidat. Sekä joustofrotee, että resorit Triteksistä. Isompi kokoa 110cm, pienempi 80cm. Kaava Ottobre 1/2005 -lehdestä. Sama kaava kuin edellisen postauksen raitapaita. Mutta kertokaahan nyt minua viisaammat, miksi tuo helma aaltoilee... siinä on kapea käänne, kaksoisneulalla ommeltu. Liian lyhyt tikki, liian kireä ylälanka...??? Harkitsen että purkaisin helman ja laittaisin vaikka resorikanttauksen sinnekin? Tai jotain... apua!!!


Sovituskuva isomman neidin paidasta. Hyvin sujahtaa pään yli, vaikka en niskaan ohjeessa ollutta vetoketjua laittanutkaan. 

Huomenna olisi tarkoitus mennä kylään yhden kaverin luo, jolla 4v tyttö ja puolivuotias poika. Mukaan tulee myös toinen kaveri, jolla vajaa 2v tyttö. Pienet tuliaiset siis tässä:1 kommentti:

  1. Tosi kivoja ompeluksia sulla täällä.Taisin ensi kertaa löytää tänne:)

    VastaaPoista